skip to Main Content
085 - 0091850 contact@raad-daad.nl Ma - Vrij : 09.00 - 17.00

Scheiden met een mediator in
Harderwijk

8.5
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen

Scheiden met een mediator in Harderwijk van Raad & Daad, Advies & Mediation B.V.

Scheiden voelt voor veel mensen als een sprong in het diepe: u weet niet waar u aan toe bent en alles lijkt onzeker. Het is dan fijn om te kunnen vertrouwen op een onafhankelijk deskundige die u tijdens dit proces met Raad & Daad bijstaat.

Door te kiezen voor een MfN-registermediator van Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. bent u verzekerd van een gespecialiseerd mediator met veel ervaring. De mediator informeert u over uw rechten en plichten; dit biedt duidelijkheid. De mediator begeleidt u vervolgens bij het maken van weloverwogen afspraken en legt deze voor u vast in een echtscheidingsconvenant en een eventueel ouderschapsplan. Zo weet u dat u elkaar in de toekomst ook aan de gemaakte afspraken kunt houden. Ook zorgt de mediator ervoor dat de advocaat de scheiding namens u afwikkelt bij de rechtbank.

Scheiden met een mediator in Harderwijk is mogelijk op het kantoor van De Hypotheker aan de Luttekepoortstraat 136 waarmee Raad & Daad een samenwerking heeft. Indien de situatie hierom vraagt, kunnen de afspraken ook bij u thuis of middels videobellen plaatsvinden.


Scheiden en hypotheekadvies in Harderwijk

Raad en Daad heeft een exclusieve samenwerking met De Hypotheker – de grootste en bekendste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland. Zo heeft u zowel een mediator als een hypotheekadviseur binnen handbereik en wordt u volledig ontzorgd tijdens het hele proces.

 

Professioneel

Deskundig

Betrokken

Kostenbewust

Snel

Bereikbaar

Onze contactgegevens

Bezoek & contact

Luttekepoortstraat 136
3841 AX HARDERWIJK


Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wat zeggen onze klanten


"Ik heb het als heel goed ervaren, snel en kundig afgehandeld."

D. uit: Julianadorp

"Ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijkheid, betrokkenheid en advies. Het secretariaat is ook uitstekend. Reageren snel en zijn goed op de hoogte."

D. uit: Alphen aan den Rijn

"Snelle afhandeling en een goede adviseur die heel betrokken en deskundig is."

F.W. uit: Etten-Leur

Onze diensten

Scheiden met mediation
Samen scheiden met begeleiding van een MfN-registermediator
Easy-Echtscheiding
Samen snel scheiden tegen de laagst mogelijke kosten
Scheiden en wonen
Alles over scheiden en uw woning
Ouderschapsplan
Raad & Daad helpt u bij het opstellen van het ouderschapsplan

Onze Kosten

Wij vinden het belangrijk dat u vooraf weet wat de kosten zijn. Daarover zijn wij dan ook zo transparant mogelijk. De kosten zijn echter niet voor ieder geschil gelijk. Om die reden willen wij eerst een beter beeld van uw situatie krijgen. Voor een kostenindicatie op maat vult u het formulier op de website in of neemt u telefonisch contact op. U heeft dan op werkdagen binnen 24 uur een kostenindicatie.

Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. werkt, als één van de weinige mediators in Nederland, samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van High Trust. Hierdoor kunnen wij, wanneer u aan de gestelde voorwaarden voldoet, op snelle wijze subsidie vanuit de overheid voor u aanvragen, een zogeheten toevoeging. De eigen bijdrage bedraagt in dat geval niet meer dan € 59,- of € 117,- per persoon. Meer informatie over subsidie bij mediation kunt u vinden op deze pagina.

Door een focus op kosten, daalt de kwaliteit - Door een focus op kwaliteit, dalen de kosten.

Scheiden zonder hoge kosten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!

  Wij verwerken de gegevens die u aan ons verstrekt om uw vragen te beantwoorden en u te kunnen bereiken.
  Deze gegevens worden niet met derden gedeeld. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

  Onze medewerkers op dit kantoor

  Mr. Sanneke Pouw

  Mr. Sanneke Pouw

  MfN-registermediator

   

   

  Mr. Sanneke Pouw heeft na haar rechtenstudies jarenlang gewerkt als advocaat en bedrijfsjurist in het bedrijfsleven met een focus op contractenrecht. Zij heeft veel ervaring in het beslechten van (juridische) geschillen en in het schrijven van contracten. Sanneke kent en begrijpt het Nederlandse rechtsstelsel en de relevante wetten.

  Sanneke Pouw is MfN-registermediator en gespecialiseerd in het familierecht. Sanneke werkt toekomstgericht. In het heden maken cliënten samen afspraken voor de toekomst. Sanneke begeleidt vanuit haar menszijn het proces – zij staat zelf midden in het leven. Met haar ervaring als advocaat, vrijwilliger, partner en moeder heeft zij mensenkennis en is niets haar vreemd. Zij houdt van mensen en is nieuwsgierig zonder een oordeel te hebben. Als er kinderen zijn, ligt de focus ook bij hen. Sanneke zal haar cliënten begeleiden om samen ouders van de kinderen te blijven. Met haar juridische expertise draagt zij eraan bij dat de gemaakte afspraken voldoen aan de wettelijke eisen, helder en concreet zijn én dat het afspraken zijn waar beiden achter staan. Vervolgens kunnen beide ex-partners invulling geven aan hun verdere leven zoals zij dat willen.

  E-mail
  Back To Top