skip to Main Content
085 - 0091850 contact@raad-daad.nl Ma - Vrij : 09.00 - 17.00

U heeft behoefte aan deskundige begeleiding U wilt er samen uitkomen U heeft hulp nodig bij het maken van goede afspraken
8.5
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen

Bij Scheiden met Mediation helpt een ervaren MfN-registermediator van ons kantoor u samen bij het maken van afspraken over de kinderen, de echtelijke woning, de alimentatie, de verdeling van de bezittingen en schulden en de pensioenen. Zo bepaalt u samen, in goed overleg hoe de nabije en de verdere toekomst eruit gaat zien.

Wanneer er is besloten om uit elkaar te gaan, komt er veel op u af. In een van de heftigste periodes van uw leven moet er van alles geregeld worden. Steeds vaker kiest men voor Scheiden met Mediation om zo samen goede afspraken te maken over de scheiding en de gevolgen hiervan.

De MfN-registermediators van Raad & Daad zijn juridisch, fiscaal en financieel specialist en hebben zeer veel ervaring. De mediator zal u wijzen op uw rechten en plichten en u vervolgens begeleiden bij het maken van goede, weloverwogen afspraken. De mediator zal deze afspraken uiteindelijk ook voor u vastleggen in een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan. De echtscheiding zal vervolgens door de advocaat waarmee wij samenwerken voor u worden aangevraagd bij de rechter die op basis hiervan de echtscheiding zal uitspreken. Ook tijdens dit proces is de mediator uw vaste aanspreekpunt.

Indien u toch behoefte heeft aan een eigen adviseur, kunt u altijd Alleen Scheiden.

Wij vragen

  • De bereidheid om samen om de tafel te zitten
  • De intentie om er samen uit te komen

Wij bieden

  • Deskundig juridisch specialist en tevens gecertificeerd MfN-registermediator
  • Berekening van de partner- en/of kinderalimentatie
  • Juridisch, fiscaal en financieel advies
  • Onafhankelijke begeleiding bij het tot stand komen van weloverwogen afspraken
  • Correcte verwoording van de gemaakte afspraken in het convenant en ouderschapsplan
  • Volledig verzorgde procedure bij de rechtbank door onze advocaat

Echtscheidingsrecht nieuws

Back To Top