skip to Main Content
085 - 0091850 contact@raad-daad.nl Ma - Vrij : 09.00 - 17.00

U wilt snel scheiden tegen de laagste kosten U denkt hetzelfde over de scheiding en de gevolgen hiervan Er zijn geen twistpunten
8.5
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen

De Easy-Echtscheiding is een zeer snelle procedure die u de mogelijkheid biedt de kosten van de scheiding zo laag mogelijk te houden doordat u zelf de afspraken maakt over o.a. de alimentatie, de verdeling van de goederen en de pensioenen zonder dat u gebruik maakt van inhoudelijk advies van een specialist.

Deze procedure is met name geschikt indien er inhoudelijk niet veel geregeld hoeft te worden en er geen sprake is van minderjarige kinderen. Daarnaast is het van belang dat u het eens bent over de scheiding en de gevolgen hiervan.

De Easy-Echtscheiding biedt u toch de rechtszekerheid en kwaliteit van een reguliere scheidingsprocedure doordat u het echtscheidingsconvenant niet zelf hoeft op te stellen. De mediator zal dit voor u verzorgen. Dit verzekert u van kwaliteit. Bovendien heeft u eenmalig een gesprek met onze mediator op een van onze kantoren bij u in de buurt. Tijdens dit gesprek wordt het voor u opgestelde convenant met u doorgenomen en ondertekend. De echtscheiding zal vervolgens door de advocaat worden aangevraagd bij de rechter die op basis hiervan de echtscheiding zal uitspreken.

Wanneer u samen minderjarige kinderen heeft, of behoefte heeft aan inhoudelijke begeleiding door een onafhankelijk specialist, adviseren wij u te kiezen voor Scheiden met Mediation.

Wij vragen

  • U bent het eens over de echtscheiding en de gevolgen hiervan
  • U wilt samen afspraken maken zonder begeleiding
  • Er is geen sprake van (inhoudelijke) geschillen

Wij bieden

  • Een snelle scheiding tegen een zeer scherp tarief
  • Inhoudelijke juridische controle van de gemaakte afspraken
  • Correcte verwoording van de afspraken in het convenant
  • Een gesprek op onze vestiging bij u in de buurt
  • Volledig verzorgde procedure bij de rechtbank

"Ik heb het als heel goed ervaren, snel en kundig afgehandeld."

D. uit: Julianadorp

"Ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijkheid, betrokkenheid en advies. Het secretariaat is ook uitstekend. Reageren snel en zijn goed op de hoogte."

D. uit: Alphen aan den Rijn

"Snelle afhandeling en een goede adviseur die heel betrokken en deskundig is."

F.W. uit: Etten-Leur

Echtscheidingsrecht nieuws

Onze locaties

Back To Top