skip to Main Content
085 - 0091850 contact@raad-daad.nl Ma - Vrij : 09.00 - 17.00
8.5
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen

Waar mensen met elkaar samen leven, zijn er geschillen en conflicten. Bij een conflict speelt er vaak meer dan alleen de inhoud of de kwestie op zich en is mede hierdoor al snel te complex om zelf op te lossen. Dat komt doordat er enerzijds wederzijdse (juridische) rechten en plichten zijn en anderzijds zijn er emoties. Deze lopen door elkaar heen. Het gevolg is dat gelijk hebben niet altijd hetzelfde is als gelijk krijgen.

Advocaten en rechters kunnen een juridisch geschil oplossen. Een gedragsdeskundige kan inzicht geven in emoties en het effect van emotioneel handelen. De mediators van Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. doen beiden.

Het is onze visie dat een conflict goed opgelost kan worden als partijen inzicht hebben in hun rechten en plichten en tevens in het effect van hun (emotionele) handelen.

Het is onze missie om partijen in een conflict deskundig en vanuit een juridische specialisatie te informeren over hun rechten en plichten en daarnaast inzicht te geven in het effect van het eigen gedrag op het conflict. Dit met als doel het geschil op te lossen vanuit inzicht en begrip middels een voor alle betrokken partijen aanvaardbare overeenkomst.

Back To Top