skip to Main Content
085 - 0091850 contact@raad-daad.nl Ma - Vrij : 09.00 - 17.00

U heeft behoefte aan deskundige begeleiding U wilt er samen uitkomen U heeft hulp nodig bij het maken van goede afspraken
8.5
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen

Ouderschapsplan 

Een ouderschapsplan is verplicht voor ouders van minderjarige kinderen die uit elkaar gaan. Er wordt hierbij geen onderscheid gemaakt tussen een huwelijk of een geregistreerd partnerschap. Ook voor samenwonende ouders met gezamenlijk gezag is dit plan verplicht.

U kunt het ouderschapsplan zelf opstellen. Er zijn immers veel concepten op het internet te vinden. Maar belangrijker is het dat de afspraken die u over uw kind maakt op weloverwogen wijze tot stand komen. Hierbij moeten de belangen van het kind centraal staan. Zo is het onder andere het opstellen van een goede alimentatieregeling voor een kind maatwerk. Ook zijn er soms fiscale voordelen te behalen. Hiervoor is deskundige begeleiding door een specialist zeer wenselijk, zo niet onmisbaar.

Onze MfN-registermediators helpen u verder. Zo maken wij een kinderalimentatieberekening volgens de Tremanormen. Wij helpen u bij het maken van praktische afspraken en leggen deze voor u vast.

Wij vragen

  • De bereidheid om samen het gesprek aan te gaan
  • De intentie om er samen uit te komen

Wij bieden

  • Juridisch en fiscaal advies
  • Berekening van de kinderalimentatie
  • Onafhankelijke begeleiding bij het maken van goede afspraken
  • Vastlegging van gemaakte afspraken in het ouderschapsplan

"Ik heb het als heel goed ervaren, snel en kundig afgehandeld."

D. uit: Julianadorp

"Ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijkheid, betrokkenheid en advies. Het secretariaat is ook uitstekend. Reageren snel en zijn goed op de hoogte."

D. uit: Alphen aan den Rijn

"Snelle afhandeling en een goede adviseur die heel betrokken en deskundig is."

F.W. uit: Etten-Leur

Echtscheidingsrecht nieuws

Onze locaties

Back To Top