skip to Main Content
085 - 0091850 contact@raad-daad.nl Ma - Vrij : 09.00 - 17.00

Scheiden met een mediator in
Apeldoorn

8.5
Klanten vertellen
Bekijk beoordelingen

Scheiden met een mediator in Apeldoorn van Raad & Daad, Advies & Mediation B.V.

Scheiden voelt voor veel mensen als een sprong in het diepe: u weet niet waar u aan toe bent en alles lijkt onzeker. Het is dan fijn om te kunnen vertrouwen op een onafhankelijk deskundige die u tijdens dit proces met Raad & Daad bijstaat.

Door te kiezen voor een MfN-registermediator van Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. bent u verzekerd van een gespecialiseerd mediator met veel ervaring. De mediator informeert u over uw rechten en plichten; dit biedt duidelijkheid. De mediator begeleidt u vervolgens bij het maken van weloverwogen afspraken en legt deze voor u vast in een echtscheidingsconvenant en een eventueel ouderschapsplan. Zo weet u dat u elkaar in de toekomst ook aan de gemaakte afspraken kunt houden. Ook zorgt de mediator ervoor dat de advocaat de scheiding namens u afwikkelt bij de rechtbank.

Scheiden met een mediator in Apeldoorn is mogelijk op ons kantoor aan de Regentesselaan 1. Indien de situatie hierom vraagt, kunnen de afspraken ook bij u thuis of middels videobellen plaatsvinden.

Professioneel

Deskundig

Betrokken

Kostenbewust

Snel

Bereikbaar

Onze contactgegevens

Bezoek & contact

Regentesselaan 1
7316 AA APELDOORN


Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wat zeggen onze klanten


"Ik heb het als heel goed ervaren, snel en kundig afgehandeld."

D. uit: Julianadorp

"Ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijkheid, betrokkenheid en advies. Het secretariaat is ook uitstekend. Reageren snel en zijn goed op de hoogte."

D. uit: Alphen aan den Rijn

"Snelle afhandeling en een goede adviseur die heel betrokken en deskundig is."

F.W. uit: Etten-Leur

Onze diensten

Scheiden met mediation
Samen scheiden met begeleiding van een MfN-registermediator
Easy-Echtscheiding
Samen snel scheiden tegen de laagst mogelijke kosten
Alleen Scheiden
Wanneer samen scheiden niet mogelijk is
Ouderschapsplan
Raad & Daad helpt u bij het opstellen van het ouderschapsplan

Onze Kosten

Wij vinden het belangrijk dat u vooraf weet wat de kosten zijn. Daarover zijn wij dan ook zo transparant mogelijk. De kosten zijn echter niet voor ieder geschil gelijk. Om die reden willen wij eerst een beter beeld van uw situatie krijgen. Voor een kostenindicatie op maat vult u het formulier op de website in of neemt u telefonisch contact op. U heeft dan op werkdagen binnen 24 uur een kostenindicatie.

Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. werkt, als één van de weinige mediators in Nederland, samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van High Trust. Hierdoor kunnen wij, wanneer u aan de gestelde voorwaarden voldoet, op snelle wijze subsidie vanuit de overheid voor u aanvragen, een zogeheten toevoeging. De eigen bijdrage bedraagt in dat geval niet meer dan € 56,- of € 112,- per persoon. Meer informatie over subsidie bij mediation kunt u vinden op deze pagina.

Door een focus op kosten, daalt de kwaliteit - Door een focus op kwaliteit, dalen de kosten.

Scheiden zonder hoge kosten?

Vul onderstaand formulier in en ontvang snel en gratis een vrijblijvende offerte!


  Wij verwerken de gegevens die u aan ons verstrekt om uw vragen te beantwoorden en u te kunnen bereiken.
  Deze gegevens worden niet met derden gedeeld. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

  Onze medewerkers op dit kantoor

   

  Drs. Willeke de Boer

  Willeke De Boer

  MfN-registermediator

  Willeke de Boer heeft in 1999 de opleiding Fiscale Economie afgerond aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In 2001 heeft zij de beroepsopleiding Belastingadviseurs afgerond bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Met de opgedane kennis heeft Willeke lange tijd gewerkt als belastingadviseur bij meerdere grote kantoren.

  De fiscaliteit gaf Willeke na verloop van tijd te weinig voldoening. Omdat zij meer wilde betekenen voor mensen -en kinderen in het bijzonder- is zij in 2015 de opleiding tot familiemediator gaan volgen. Een vak waarin emoties, juridische, financiële en fiscale aspecten samenkomen.

  Willeke is sinds 2016 werkzaam als MfN-registermediator en sinds 2018 verbonden aan Raad & Daad, Advies & Mediation B.V.

  E-mail

   

  Jan Snijders

  Jan Snijders - MfN-registermediator

  MfN-registermediator

  Jan Snijders is in 1982 afgestudeerd aan Nijenrode en heeft in 1983 zijn MBA afgerond aan de University of Georgia, Atlanta, USA. Hij is in dienst geweest bij Pon groep en Shell. Vanaf 2006 was Jan Snijders ondernemer en heeft in 2017 zijn bedrijf verkocht. Waarom dan mediator worden ?

  Ik heb veel conflicten meegemaakt. Dat is onontkoombaar en ik ben altijd gefascineerd geweest wat een conflict met mensen doet en hoe oplossingen gevonden worden. Nu in een andere rol. Mensen helpen de stappen te zetten naar oplossingen. Dus alle mediator opleidingen gevolgd. Met in de rugzak opgedane ervaringen en de in de loop der jaren ontwikkelde juridische en fiscale kennis.

  Als mediator kan ik de verstoorde communicatie tussen partijen vaak gemakkelijker, persoonlijker en sneller herstellen. Bij mediation gaat het er om de emoties boven tafel te krijgen die de communicatie blokkeert. Hierna kan er weer gestructureerd onderhandeld worden over een voor ieder acceptabele oplossing. Mijn boodschap is: “pak de kwestie aan”, zo wordt het de brug naar de toekomst en naar een nieuw begin.

  Mijn aanpak
  Mijn stijl is te omschrijven als doelgericht, positief en zorgvuldig. Ik werk toekomstgericht met oog voor het verleden en wek snel vertrouwen, door mijn rust en respectvolle benadering.

  E-mail

   

  Maria Honcoop

  Maria Honcoop

  Juridisch medewerker

  Maria Honcoop heeft in 2007 de MBO opleiding toerisme afgerond aan ROC Zadkine te Rotterdam. Maria is sinds 2013 werkzaam als juridisch medewerker bij Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. Maria is het eerste aanspreekpunt op kantoor. Indien u contact met ons opneemt voor een kostenindicatie bekijkt zij welke oplossing  het beste past bij uw situatie. Vervolgens ontvangt u van haar een kostenindicatie met een toelichting.

  Haar collega’s omschrijven Maria Honcoop als klantgericht, assertief en behulpzaam. Door haar ervaring in de toeristen branche weet zij als geen ander wat service is. Maria voelt de achterliggende emoties goed aan maar kan tevens goed inschatten wat de juridische complicaties zijn. Daarmee informeert zij cliënten gericht en adequaat over de oplossingsrichtingen die Raad & Daad te bieden heeft.

  E-mail

  Back To Top